понеділок, 13 листопада 2017 р.

Тиждень правознавства

В рамках місячника правознаства, який проводився у жовтні, відбулися заходи тижня правознавства.
  10 жовтня відбулася зустріч з працівниками пенсійного фонду. Роз’яснювальну роботу  й бесіду з учнями та вчителями провели заступник начальника управління Кагарлицького об’єднання УПФУ в Київській області Візьонок Л.В. та головний спеціаліст по інформаційно-роз’яснювальній роботі Черненко О.О. Вони розповіли про нову пенсійну реформу, від якої залежить життєвий рівень людей пенсійного віку, а він залежить від заробітної плати  та загального стажу роботи. Учні уважно слухали  і ставили запитання.
  12 жовтня на захід  до Дня захисника  України було запрошено заступника військового комісара Бойка . Він розповів про стан збройних сил України, які відродилися з початком АТО, про військові навчальні заклади,  які готують спеціалістів різних професій потрібних як  в мирний час, так і під час воєнних дій. Разом з учнями 9-11кл. ми переглянули фільм Кагарлицького ТБ,  присвячений учасникам АТО нашого району і героям, які віддали своє життя за рідну землю, послухали пісні у виконанні квартету гітаристів (учнів 9 класу у складі Коваленка Івана, Ковровського Ігоря, Колодяжного Володимира, Терещенка Владислава).

  Також у школі  було проведено брейн-ринг з правознавства між учнями 9-11кл. А 7 жовтня на базі Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ст. №3  відбувся районний брейн-ринг «Підліток і право», де команда учнів нашої школи( Ковровський Ігор,Коваленко Іван Кармазин Данило, Лівіцька Владислава, Тригуб Іннеса)виборола переможне І місце. Вітаю дітей з перемогою та бажаю досягти такого ж результату в обласному етапі.





Немає коментарів:

Дописати коментар